Ara ve Nadal i es temps de torró. Avui nosaltres hem elaborat el torró de coco i aquí teniu la recepta que nosaltres hem fet per si vos animau a provar-ho.

     


    Ingredients :
  • 1 kg de coco
  • 4 ous
  • 1 kg de sucre
  • 300 g de moniato
  • 1 tassó d'aigua
  • xocolata de cobertura
  • 10 neules
Elaboració :
  1. Posam el tassó d'aigua dins una olla al foc i afegim es sucre. Remenam, tot el temps, amb una cullera de fusta fins aconseguir almívar
  2. Dins un plat bullim el moniato dins aigua i una vegada bullit s'aixafa amb una forqueta.
  3. Dins un bol posam el blanc d'ou i es puja a punt de neu
  4. Posam dins l'olla el coco, el moniato i el blanc d'ou i amb la mà ho mesclam ben mesclat.
  5. Damunt una neula posam una bolla de torró i donam la forma que té el massapà o la forma de barra.
  6. S'acaba posant una capeta de xocolata de cobertura ( fosa al bany maria).


BON PROFIT!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada