Ara ve Nadal i es temps de torró. Avui nosaltres hem elaborat el torró de coco i aquí teniu la recepta que nosaltres hem fet per si vos animau a provar-ho.
Ingredients
:
-
4 ous
-
1 kg de sucre
-
300 g de moniato
-
1 tassó d'aigua
-
xocolata de cobertura
-
10 neules
Elaboració
:
-
Posam el tassó d'aigua dins una olla al foc i afegim es sucre. Remenam, tot el temps, amb una cullera de fusta fins aconseguir almívar
-
Dins un plat bullim el moniato dins aigua i una vegada bullit s'aixafa amb una forqueta.
-
Dins un bol posam el blanc d'ou i es puja a punt de neu
-
Posam dins l'olla el coco, el moniato i el blanc d'ou i amb la mà ho mesclam ben mesclat.
-
Damunt una neula posam una bolla de torró i donam la forma que té el massapà o la forma de barra.
-
S'acaba posant una capeta de xocolata de cobertura ( fosa al bany maria).
BON
PROFIT!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada